`

СЛОБОДАТА НА ТРКАЛА:
Изнајми денес!

Гарантирана резервација , Гарантирано плаќање,
Без скриени трошоци , Инстантна потврда,
24/7 поддршка

Нарачај го твојот скутер:

ЗА ПОВОЗБУДЛИВО ПАТУВАЊЕ: Изнајмете скутер сега!

За вашата авантура: Нашите скутери

Garelli XO 300

Карактеристики на возилото:

Кубикажа: 300, Макс. сила 16.5 KW, Гориво EFI,
Менувач:Автоматски, Макс. брзина 130 km/h
2 седишта, Додатен багаж: 1 central.

Бесплатно:

Кацига
Гориво: Like for Like
Ноеграничени КМ
Бесплатно осигурување
Бесплатна достава до Вашата адреса

ЦЕНА ЗА 1 ДЕНА:

од: 30 €

*За да резервирате еден од нашите скутери A потребна е валидна возачка дозвола. Пред да направите резервација, препорачуваме да ги разгледате нашите најчесто поставувани прашања (ЧПП). РЕЗЕРВИРАЈ СЕГА

Honda Vario

Карактеристики на возилото:

Кубикажа: 125, Макс. сила 5 KW, Гориво Carburetor,
Менувач:Автоматски, Макс. брзина 80 km/h
2 седишта, Додатен багаж: /.

Бесплатно:

Кацига
Гориво: Like for Like
Ноеграничени КМ
Бесплатно осигурување
Бесплатна достава до Вашата адреса

ЦЕНА ЗА 1 ДЕНА:

од: 25 €

*За да резервирате еден од нашите скутери B потребна е валидна возачка дозвола. Пред да направите резервација, препорачуваме да ги разгледате нашите најчесто поставувани прашања (ЧПП). РЕЗЕРВИРАЈ СЕГА

ILBELLO LIMITED

Карактеристики на возилото:

Кубикажа: 49, Макс. сила 4 KW, Гориво CARBURETOR,
Менувач:Автоматски, Макс. брзина 75 km/h
2 седишта, Додатен багаж: 1 CENTRAL.

Бесплатно:

Кацига
Гориво: Like for Like
Ноеграничени КМ
Бесплатно осигурување
Бесплатна достава до Вашата адреса

ЦЕНА ЗА 1 ДЕНА:

од: 25 €

*За да резервирате еден од нашите скутери B потребна е валидна возачка дозвола. Пред да направите резервација, препорачуваме да ги разгледате нашите најчесто поставувани прашања (ЧПП). РЕЗЕРВИРАЈ СЕГА

Yadea E8S Pro Електричен скутер

Карактеристики на возилото:

Моќност на мотор: 0, Макс. сила 4 KW, Full charged Battery last for 100 km | Fast Charging 3 hours,
Макс. брзина 60 km/h
2 седишта, Додатен багаж: /.

Бесплатно:

Кацига
Гориво: Like for Like
Ноеграничени КМ
Бесплатно осигурување
Бесплатна достава до Вашата адреса

ЦЕНА ЗА 1 ДЕНА:

од: 25 €

*За да резервирате еден од нашите скутери B потребна е валидна возачка дозвола. Пред да направите резервација, препорачуваме да ги разгледате нашите најчесто поставувани прашања (ЧПП). РЕЗЕРВИРАЈ СЕГА

YADEA E8S PRO Електричен скутер

Карактеристики на возилото:

Моќност на мотор: 0, Макс. сила 4, ,
Макс. брзина 60 km/h
2 седишта, Додатен багаж: .

Бесплатно:

Кацига
Гориво: Like for Like
Ноеграничени КМ
Бесплатно осигурување
Бесплатна достава до Вашата адреса

ЦЕНА ЗА 1 ДЕНА:

од: 25 €

*За да резервирате еден од нашите скутери B потребна е валидна возачка дозвола. Пред да направите резервација, препорачуваме да ги разгледате нашите најчесто поставувани прашања (ЧПП). РЕЗЕРВИРАЈ СЕГА