`

ЗА НАШАТА КОМПАНИЈА

За нас

Добредојдовте во GSG Rent a scooter, семеен бизнис основан во 1996 година со богато наследство во продажбата на скутери. Проширувајќи ги своите граници, со восхит ви го претставуваме изнајмувањето на скутери во градови како Битола и Неготино. Нашата флота не само што вклучува традиционални скутери, туку ги нуди и најновите еко-пријателски транспортни средства со вклучувањето на електрични скутери. Прегрнете ја слободата на истражувањето додека ние ви нудиме удобен и одржлив начин за снаоѓање низ градот. Откријте го задоволството на возење со GSG Rent a scooter - каде традицијата се среќава со иновацијата.
Најчесто поставувани прашања