`

Политика за заштита на податоци

Политика за заштита на податоци

На GSG Rent A Scooter, ние сме посветени на осигурување на приватноста и безбедноста на вашите лични податоци. Оваа Политика за заштита на личните податоци ги опишува како собираме, користиме и штитиме вашите лични информации поврзани со резервација за скутери, специфично ги покривајќи полињата за Име, Презиме, Е-пошта, Телефон, Земја, Адреса, Град, Поштенски Број и Број на Лет.

1. Собирање и Користење на Податоците:

2. Заштита на Податоците:

3. Зачувување на Податоците:

4. Споделување на Податоците:

5. Согласност:

6. Права на Субјектите на Податоци:

7. Контакт Информации: GSG Rent A Scooter Прилепска 46 Битола, 7000 Северна Македонија +389 75 420 080 rent@gsgmotors.mk

Промени на оваа Политика:


Со правење на резервација за скутер со нас, вие прифаќате дека сте ја прочитале и разбрале оваа Политика за заштита на личните податоци и се согласувате со собирањето, користењето и откривањето на вашите лични податоци како што е опишано овде.